beachvollebal_20082_20081008_1191444713

VENHUIZEN – Zaterdag 5 september, het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi voor ’t Kleinhof te Venhuizen! Zoals elk jaar heeft de Beachvolleybal-organisatie samen met ’t Kleinhof een hoop zand neer laten gooien om eens lekker te kunnen volleyballen met elkaar!

Verschillende teams zullen hun beachvolleybalkunsten vertonen in teams van 2-en 4 personen. Een leuk spektakel om te zien voor jong en oud! Door het beachterras dat ’t Kleinhof heeft, kun je lekker ‘relaxed’ kijken naar de toppers opweg naar de felbegeerde titel ‘Kleinhof’s Beachvolleybalkampioen 2009’.
Willem Bruggink van ‘t Kleinhof: “Doordat de Brandweer is verhuisd op 3 augustus, en we dus geen doorgang moeten houden tussen de velden, hebben we een extra veld aan laten leggen door A.B.A. Loonbedrijf en Huisman Aannemingsbedrijf. Dankzij hun konden wij er voor zorgen dat er geen mensen waren die moesten wachten tot volgend jaar om te beachvolleyballen.
Aan de deelnemers is goed gedacht, en ’t Kleinhof zorgt ook na de prijsuitreiking voor een heerlijk buffet voor de sporters!
U bent natuurlijk vanaf 11:30 uur van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen!

Kijkt u voor het adres op www.tkleinhof.nl