Twee verkeersongevallen op de Oostwouder Dorpsstraat in Oostwoud

OOSTWOUD – Zowel zondagmiddag 6 juni als op zondagavond vonden er verkeersongevallen plaats op de Oostwouder Dorpsstraat in Oostwoud. Politie en ambulance kwamen ter plaatse.

Scootmobiel
Zondagmiddag rond 14.30 uur kregen de hulpdiensten de melding van een éénzijdig ongeval met een scootmobiel op de Oostwouder Dorpsstraat in Oostwoud.

Naar het ziekenhuis
Zondagavond rond 23.10 uur was een automobilist op een geparkeerde auto gereden. Bij het ongeval zondagmiddag raakte de opzittende van de scootmobiel gewond. Deze werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Ongeval zondagavond
Bij het ongeval met de personenauto tegen een geparkeerde auto vielen geen gewonden zo meldt de politie. Toen agenten aankwamen was de bestuurder van de auto niet aanwezig.

Afhandeling onderling
Agenten hebben de eigenaar van de geparkeerde auto gesproken en deze was bekend met de bestuurder en wilde de schadekwestie onderling afhandelen en geen aangifte doen. De agenten zijn voor de zekerheid nog naar huisadres van bestuurder geweest, maar hem niet aangetroffen.

Niet meer aangetroffen
Ook zijn zij bij een ander adres geweest waar hij mogelijk zou verblijven. Daar was hij ook niet aanwezig. Agenten hebben de persoon die wel aanwezig was gevraagd de bestuurder te adviseren om voor controle langs de dokter te gaan i.v.m. de impact van het ongeval. De schade aan de voertuigen was fors.

(Ongeval zondagmiddag met de scootmobiel op de Oostwouder Dorpsstraat in Oostwoud, RV Fotografie)