NIEUWE NIEDORP – Op de Provincialeweg (N242) in Nieuwe Niedorp kreeg een vrachtwagen donderdag 1 november pech. De vrachtwagen kwam tot stilstand nabij hectometerpaaltje 63,4. Het bleek te gaan om een vastgelopen rem. Bergingsbedrijf Haulo en een weginspecteur kwamen ter plaatse.

Botsing twee auto’s in Hoogkarspel
Op de Drechterlandseweg (N302) in Hoogkarspel ontstond donderdagmiddag 1 november rond 13.20 een kopstaart-botsing. Een 74-jarige man en een 69-jarige vrouw uit Enkhuizen in een personenauto en een 31-jarige vrouw uit Medemblik in een personenauto waren met elkaar in botsing gekomen.

Ter plekke behandeld
Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. De drie betrokkenen konden ter plaatse behandeld worden zo laat een politiewoordvoerster aan ons weten. Verkeer ondervond enige hinder van het ongeval.

Aanrijding Medemblik
Op de Compagniesingel in Medemblik ontstond donderdagmiddag 1 november ook een aanrijding. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij deze aanrijding viel een gewonde. De politie heeft de aanrijdingen in onderzoek. Diverse voertuigen moesten afgesleept worden.

Foto: Albert, Provincie Noord-Holland