WERVERSHOOF – Een personenauto kwam donderdagochtend 26 mei rond 07.20 uur op zijn kop in de sloot terecht na een botsing met een andere bestuurster op de inmiddels beruchte kruising Driehuizen / Veenakkers in Wervershoof. Deze bestuurster die met de auto te water raakte. Kon niet uit het voertuig komen en werd door drie omstanders uit haar auto gered. Deze drie mannen waren getuigen van dit zware ongeluk en bedachte zich geen moment

Ramen ingeslagen
De drie mannen stelde eerst de kruising veilig en lieten andere mensen 112 bellen zodat er in ieder geval hulp onderweg was. Vervolgens gingen ze naar de te water geraakte auto. De vrouw die de te water geraakte auto bestuurde. Kon niet uit het voertuig komen terwijl het voertuig al dieper in sloot zakte. De ramen werden stuk geslagen en een man kon net bij de vrouw komen. Hij haalde haar snel eruit en de andere twee mannen hielpen haar op het droge.

Gewond
De vrouw van de andere auto werd door andere omstanders opgevangen. De vrouw van de te water geraakte auto is naar het ziekenhuis overgebracht met diverse verwondingen. De andere vrouw bleef ongedeerd bij de aanrijding. De beide voertuigen raakte zwaar beschadigd en werden afgesleept. De politie heeft de aanrijding op deze polderkruising in onderzoek.

Fotografie: Wesley Boots