DEN OEVER – Dinsdagavond 25 april rond 19.30 uur zijn twee personenauto’s op elkaar en de vangrail gebotst tijdens een hevige hagelbui op de Afsluitdijk (A7). Het ongeluk was gebeurd in de richting van Noord-Holland. Een 39-jarige vrouw en een 4-jarige meisje uit De Meern (Utrecht) raakte gewond bij een aanrijding. Politie-eenheden van Noord-Holland en Friesland evenals brandweer Den Oever en Wognum en ambulancedienst werden met spoed gealarmeerd voor de aanrijding.

In de slip
Een 53-jarige man uit Anna Paulowna reed in de richting van Noord Holland. Een 39-jarige man uit De Meern reed in dezelfde richting. Bij hem in de auto zaten de 39-jarige vrouw en het 4-jarige meisje. De auto’s reden op verschillende rijstroken. Zij raakten in een slip, kwamen met elkaar in botsing en kwamen tegen de vangrail tot stilstand.

Twee gewonden
Hierbij liepen de beide vrouwen onbekend letsel op en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens deze aanrijding hagelde het, mogelijk raakten de bestuurders hierdoor de macht over hun voertuigen kwijt. Het verkeer werd als gevolg van de aanrijding enige tijd gestremd. De politie heeft het verkeersongeval in onderzoek.