HEERHUGOWAARD – Maandagavond 24 april is een 26-jarige man uit Heerhugowaard zwaargewond geraakt in een woning aan de Schelde. Mogelijk heeft er voorafgaand een conflict plaatsgevonden. Het slachtoffer bleek neergeschoten te zijn en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar hij op dinsdagmiddag 25 april overleed.

Getuigenoproep
De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets (verdachts) hebben gezien in de omgeving van de Schelde maandagavond tussen 22.00 en 23.30 uur. Ook mensen die meer informatie hebben over wat er heeft plaatsgevonden in de woning kunnen contact opnemen met de politie. Tot slot vraagt de recherche buurtbewoners die over camerabeelden beschikken van de Schelde of in de omgeving daarvan deze te delen met de politie.

Meer informatie?
Heeft u informatie wat met bovenstaand incident te maken heeft of kan hebben? Belt u dan zo snel mogelijk met de recherche via tel.nr.0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.0800-7000. Uiteraard kunt u ook anoniem spreken met de politie. Dit kan met het Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999