Fietsster (54) van ernstig verkeersongeval op de Trambaan Winkel alsnog overleden

WINKEL – Een 54-jarige vrouw uit Winkel die op donderdagmiddag 16 februari zwaargewond raakte na een aanrijding met een 77-jarige automobilist uit Winkel op de Trambaan, is alsnog overleden zo meldt de politie.

Aanrijding in onderzoek
De Verkeersongevallen Analyse Dienst van de politie (voa) heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan om achter de oorzaak van de aanrijding te komen. De vrouw reed met haar fiets over de Trambaan.

In kritieke toestand naar het ziekenhuis
En kwam daarbij in botsing met de auto. Diverse omstanders verleende eerste hulp tot de politie en ambulancedienst arriveerde. Het slachtoffer werd hierna in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft aan ons laten weten dat het slachtoffer enige tijd later alsnog overleden is.

Uitgebreid onderzoek
De Verkeersongevallen Analyse Dienst van de politie (voa) heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan om achter de oorzaak van de ernstige aanrijding te komen. Ook zijn diverse getuigen gehoord door de politie. De Trambaan was lange tijd afgesloten door dit uitgebreide onderzoek op donderdagmiddag 16 februari 2023.

(Voa van de politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld)