VENHUIZEN – Zowel woensdagochtend 6 november als maandagochtend 4 november vonden er aanrijdingen plaats op de Westerkerkweg in Venhuizen. Het ongeluk woensdagochtend 6 november gebeurde nabij de rotonde met de Markerwaardweg in Venhuizen.

Aanrijding woensdag 6 november
Woensdagochtend 6 november omstreeks 10.00 uur zijn een 70-jarige fietsster uit Venhuizen en een 55-jarige automobiliste uit Enkhuizen met elkaar in botsing gekomen op de rotonde Westerkerkweg met de Markerwaardweg in Venhuizen.

Hulpdiensten
Politie-eenheden en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. De 70-jarige fietsster was door de botsing hard ten val gekomen. Ze werd door de ambulancedienst ter plaatse behandeld.

Huisartsenpost
Vervolgens is ze naar de huisartsenpost gegaan voor een extra check zo laat een politiewoordvoerster aan ons weten. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd en werd gehoord door de politie.

Ongeval Westerkerkweg Venhuizen
Maandagochtend 4 november viel er een gewonde bij een aanrijding op de Westerkerkweg in Venhuizen. Dit ongeluk gebeurde rond het middaguur bij de Kwikstraat.

Aanrijding rotonde Westerkerkweg Venhuizen
Opvallend is dat eind oktober ook al een ongeval plaatsvond op de rotonde van de Westerkerkweg met de Markerwaardweg in Venhuizen.

Aanrijding met letsel op 27 oktober 2019 Rotonde Westerkerkweg Venhuizen