ZWAAGDIJK-OOST – Woensdagmiddag 20 maart hebben de hulpdiensten diverse incidenten afgehandeld in de regio. Zo botste op de Westfrisiaweg (N307) bij Zwaagdijk-Oost een auto en een vrachtwagen met elkaar. Op de Westelijke Randweg in Zuid-Scharwoude vond een aanrijding plaats tussen een scooter en een auto. Op de Westfrisiaweg (N307) bij Bovenkarspel kwam een voertuig met pech te staan.

Ongeluk Zwaagdijk-Oost
Het ongeluk tussen de vrachtwagen en de personenauto op de Westfrisiaweg (N307) in Zwaagdijk-Oost gebeurde rond 12.30 uur. Hulpdiensten ging met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Het bleek ter plaatse te gaan om een kleine aanrijding.

Met de schrik vrijgekomen
Zowel de bestuurder van de auto als de vrachtwagenchauffeur kwamen met de schrik vrij. De schade was gering en bergingsbedrijf Rood die ter plaatse was gekomen. Hoefde de voertuigen niet af te slepen. Ze konden de weg zelfstandig vervolgen.

Ongeval Zuid-Scharwoude en pechgeval Bovenkarspel
Op de Westelijke Randweg in Zuid-Scharwoude raakte de bestuurder van de scooter lichtgewond. De schade aan de voertuigen was ook hier gering. Ook het pechgeval op de Westfrisiaweg (N307) was snel weg. De politie heeft de ongevallen in onderzoek.