OUDENDIJK – Een 13-jarige jongen uit Oosthuizen is donderdagochtend 4 oktober rond 07.50 uur gewond geraakt na een aanrijding met een 42-jarige automobiliste uit De Goorn op de kruising (N247) en de Dorpsweg in Oudendijk. De jongen stak met zijn fiets de kruising over en kwam in botsing met de auto van de vrouw. De jongen is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Aanrijding (N245) Dirkshorn
Donderdagochtend rond 08.10 uur vond een kettingbotsing plaats tussen drie voertuigen op de (N245) ter hoogte van Dirkshorn. De betrokken bestuurders waren een 31-jarige vrouw uit Dirkshorn, een 30-jarige vrouw uit Schagen en een 24-jarige man uit Schagen.

Lichtgewond geraakt
De 31-jarige vrouw uit Dirkshorn werd ter plaatse behandeld door de ambulancedienst. De andere twee bestuurders kwamen met de schrik vrij. Diverse auto’s raakte zwaar beschadigd en werden afgesleept door bergingsbedrijf Haulo.

Pechgeval (N241)
Donderdagochtend kregen een weginspecteur en bergingsbedrijf Haulo de melding van een auto met pech op de (N241) nabij de rotonde met de (N242) in Heerhugowaard. Zij waren zeer snel ter plaatse. Het voertuig werd dan ook afgesleept door het bergingsbedrijf.

Foto: Albert, Provincie Noord-Holland