ANDIJK – Donderdagochtend 10 januari rond 09.30 uur zijn een 67-jarige automobilist uit Bovenkarspel en een 54-jarige automobilist uit Andijk met elkaar in botsing gekomen op de kruising Gedeputeerde Laanweg met de Kadijkweg in Andijk.

Botsing
Het verkeersongeluk gebeurde nadat één van de bestuurders de Gedeputeerde Laanweg vanaf de Kadijkweg wilde oversteken. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse maar niemand hoefde naar het ziekenhuis zo laat een politiewoordvoerster weten. De schade aan de auto’s was fors.

Kettingbotsing op de (A7)
Op de (A7) vanuit de richting Hoorn naar Amsterdam ontstond donderdagochtend 10 januari een kettingbotsing. Zeker vijf auto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Tenminste twee bestuurders raakte door de botsing gewond. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Veel vertraging
Verkeer vanuit Wognum stond muurvast op de (A7). Ook de (N506) bij Hoorn liep vast. Hierdoor ontstonden nog twee kleine aanrijdingen tussen auto’s waarbij alleen blikschade ontstond zo meldt de politie. Diverse auto’s raakte zwaar beschadigd bij de kettingbotsing en moesten afgesleept worden.

Ongeval Hoorn
Op de Schelphoek in Hoorn ontstond rond het middaguur een ongeval met een shovel. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Na behandeling ter plaatse. Is de bestuurder van het voertuig naar het ziekenhuis vervoerd. De arbeidsinspectie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

(Veel schade na de botsing op de kruising in Andijk)