Details
Datum: 27 April 2015
Aanvang: 12:00
Tot: 17:00
Locatie: Elsenburg – Enkhuizen
Entree: Gratis!

MVC Pegasus, organiseert ook dit jaar weer een wervelende Koningsdag show met radiobestuurde vliegtuigen en helikopters! Het evenement zal plaats vinden op de vlieglocatie langs de Elsenburg te Enkhuizen (1602 DC), tussen het Streekbos en Andijk/Oosterdijk. De aanvang is om 12:00 uur en bij goed weer eindigen we om ongeveer 17:00. Mensen die dit schitterende gebeuren willen bezoeken worden door middel van bewegwijzering naar de juiste plaats gewezen.

Al vele malen heeft Pegasus deze publiekstrekker op Koninginnedag gehouden, en nu dan op Koningsdag. Het is dan ook een uitgelezen gelegenheid om met het hele gezin naar toe te gaan. Het biedt kijkplezier voor jong en oud, voor technisch geïnteresseerden en voor mensen die gewoon van gezelligheid houden. Ook aan de inwendige mens is gedacht; koffie, frisdrank, broodjes worst en andere versnaperingen zijn op het veld verkrijgbaar.

Tijdens de show zullen de vele facetten van de modelvliegsport aan de orde komen. Deze sport heeft voor ieder wat wils. Modellen kunnen worden gebouwd van ambachtelijk balsahout en spanfolie tot aan met zogenaamde glasvezel versterkte kunststoffen. De modellen worden aangedreven door fluisterstille elektromotoren, twee- en viertakt verbrandingsmotoren of krachtige benzinemotoren, zelfs turbinemotoren behoren tot de mogelijkheden. Op de show kan een grote variatie aan modellen worden bewonderd: WOII schaalmodellen, zwevers, fantasiemodellen, stunt modellen, helikopters en nog veel meer.

Zoals gezegd kan het publiek op Koningsdag deze boeiende sport van dichtbij meemaken. Natuurlijk is de toegang gratis. De organisatie ziet daarom deze dag weer met vertrouwen tegemoet. Iedereen is van harte welkom bij Modelvliegclub Pegasus tussen 12.00 en 17:00 uur. Onze leden staan u graag te woord om u meer te vertellen over deze boeiende hobby.

Graag tot ziens op Koningsdag!

Details
Datum: 27 April 2015
Aanvang: 12:00
Tot: 17:00
Locatie: Elsenburg – Enkhuizen
Entree: Gratis!