access

VENHUIZEN-112venhuizen.nl sponsort Access Live festival door middel van promotie op de website. Access Live festival heeft zoals elk jaar artiesten van alle soorten en maten. Leden van 112Venhuizen helpen naast promotie ook met opbouwen en afbreken van het festijn.

Access Live wordt elk jaar weer georganiseerd door 10-tallen vrijwilligers. De ene editie is nog niet af of ze zijn alweer bezig met het volgende jaar! Access Live wordt komend weekend 13 jaar en hebben zij onder andere de Party Animals, Pater Moeskroen, Johan Gielen, Secret Cinema en de lieftallige Elize uitgenodigd.

Vorig jaar als proef dit jaar als volledig podium op zondag. Minimaal = Maximaal is het motto. De Lasers en led show van zaterdag blijft hangen en gaan volledig door met voor de fans van techno en minimal bekende namen als Secret Cinema, Peter Horrevorts en Jamie Anderson uit de United Kingdom! Een bijkomstigheid in deze tent is dat u alleen in het Pools en Duits uw bestelling kan doen. Dit jaar is Access Live actief bij een uitwisselingsproject waarbij mensen uit Polen en Duitsland ons komen helpen het festival te organiseren!

Nog een paar nachten slapen en dan barst het feest los met de Nacht van Acccess Live en Access White in het jongerencentrum.

Voor meer informatie, het laatste nieuws en foto’s van de opbouw zie: www.accesslive.nl
Tot dan!!