112Venhuizen 1 Jaar

Het is vandaag precies één jaar geleden dat het eerste bericht werd geplaatst op deze website van 112Venhuizen, in de loop van het jaar is er enorm veel veranderd. Zo is niet enkel de website enorm gegroeid van een paar bezoekers naar meer dan honderd bezoekers per dag maar zijn ‘wij’ de mensen achter 112Venhuizen ook als persoon gegroeid en niet te vergeten in aantal.

Begonnen met 1 webmaster, 1 reporter en een hoge doses inzet is de site nu al meer dan dat we toen voor ogen hadden. Ondertussen zijn er 3 reporters actief bezig met het verzamelen van nieuws en foto’s. Iets dat we zeker niet moeten vergeten zijn alle mensen die ons tips sturen, foto’s en soms ook wel complete verslagen. We hebben als 112site veel concurrentie maar we hebben ook vele kansen gehad waarvan onze concurrenten alleen maar kunnen dromen. Zo hebben we een wekelijkse rubriek op West-Friesland Radio waar we op het gebied van naamsbekendheid veel aan te danken hebben. Op het moment dat wij het idee hadden dat we niet meer verder konden groeien met de website verbraken we ons persoonlijk record van het aantal bezoekers en pagevieuws per maand! Dit was in september, inmiddels aangekomen in november wijst alles er op dat we het record al weer ruim verbroken hebben (bezoekers teller)

Naar verwachting gaan we dit record nog veel vaker verbreken want onze groei is niet te stoppen. Daarom willen we graag de stem van de bezoeker horen voor ideeën en verbeteringen. Op onze hyve is hier al een onderwerp over aangemaakt maar voor degen die niet aan hyves doen kunnen de berichten ook zoals altijd via de contact pagina ingezonden worden.

Wesley Boots,
Richard van Denderen,
Frank Koning,
Frank van Kampen,
Bedanken: alle trouwe bezoekers, West-Friesland Radio, de brandweer korpsen van West-Friesland, de inzenders van de foto’s.
Wij wensen alle slachtoffers enorm veel sterkte.

het eerste bericht
Schuurbrand – 29 November 2007

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.