Taart voor Enkhuizer Radio & Tvkrant

ENKHUIZEN – Vrijdagochtend omstreeks 11.15 uur ging de deurbel, daar stond Nico Harteveld van de VVD Noord-Holland met een taart voor de Enkhuizer Radio & … Lees verder

112WestFriesland op Facebook

Sinds gister is 112Westfriesland ook op facebook te vinden, buiten dat je ook via facebook nu op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws … Lees verder

112WestFriesland al 3 jaar regio nieuws!

Het is vandaag precies 3 jaar geleden dat het eerste bericht op 112WestFriesland is geplaatst. Er is een hoop veranderd in de afgelopen jaren. Een van de dingen die constant met ons mee veranderd is de lay-out. Hiermee willen we meer plaats bieden aan actuele items op onze homepage.

Lees verder

Wesley Boots plaats zijn 300ste bericht

777331426_5_kOX5

Donderdag 19 november heeft onze Wesley zijn 300ste bericht geplaatst hier op 112Venhuizen! Wesley de initiatief nemer van 112venhuizen heeft al veel berichten geschreven en geplaatst op de site, bij vrijwel alle ongevallen waar hij een verslag van geschreven heeft was hij ook daadwerkelijk ter plaatse.

Lees verder

Winnaar ‘Het Bunder’ Prijsvraag

het bunder

Na alle inzendingen gecontroleerd te hebben of de gegevens volledig waren en het antwoord juist was, is er een winnaar geloot. Een paar minuten geleden hebben we de winnaar ook al genoemd op West-Friesland Radio.

Lees het volledige bericht om te zien wie de winnaar is.

Lees verder

‘Het Bunder’ Prijsvraag

het bunder

Donderdag 16 april werd in Schagen de boekpresentatie gehouden van ‘het bunder’, geschreven door Cees de Geus. Voor de omslag van het boek is een foto van 112Venhuizen gebruikt, alsof dat nog niet bijzonder genoeg is mogen wij ook nog één gratis en gesigneerd exemplaar weggeven!
Om kans te maken op het boek moet je enkel wel een vraag goed beantwoorden.

Lees verder

Foto 112Venhuizen op kaft van boek

Cees de Geus ( schrijver van het boek)

VENHUIZEN/SCHAGEN – Donderdag 16 april wordt het boek ‘het bunder’ van Cees de Geus gepresenteerd en wordt het eerste exemplaar officieel uitgereikt aan Margriet Paarlberg. De foto die op kaft staat is gemaakt door Derk Doodeman, journalist van 112venhuizen.nl.

Lees verder

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.