Wielerronde van Venhuizen 2011

VENHUIZEN – Op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2011 vindt wederom het jaarlijkse wielerevenement van Venhuizen plaats. Na een jaar afwezigheid staat de Tweedaagse … Lees verder

De ijsbaan Venhuizen

VENHUIZEN – Het vriest weer in Nederland. Schaatsliefhebbers door het hele land staan weer te popelen om hun ijzers uit het vet te halen. Men … Lees verder

Wielerronde Venhuizen zoekt verkeersregelaars.

VENHUIZEN – Op 10 en 11 juli wordt in Venhuizen het Nederlands kampioenschap voor junioren, nieuwelingen en eliterenners zonder contract gehouden. Een wielerwedstrijd waar de beste jongeren rijden. De organisatie is nog op zoek naar enkele verkeersregelaars. Lijkt het je leuk en nuttig neem dan contact op met de organisatie: [email protected] .

Lees verder

Top ijs bij ijsclub Venhuizen

DSC03074

VENHUIZEN – De ijsbaan is weer geopend en er kan weer volop geschaatst worden in Venhuizen, de slootjes zijn te gevaarlijk dus kom ook naar de schaats baan van ijsclub Venhuizen.

Lees verder

Jong fietst langs oud

De dikke banden race

VENHUIZEN – De Dikke Banden Race is hét jeugdspektakel tijdens de tweedaagse van Venhuizen. Dit jaar is de starttijd verplaatst naar de ochtend. Het ochtendprogramma tijdens de Tweedaagse van Venhuizen is nu meer gericht op de jeugd en hun familie. De oudste inwoners van Venhuizen kunnen vanuit de ‘sky-box’ van de Bosmanstaete naar de race kijken.

Lees verder

Venhuizer sportverenigingen willen samen

bestuur

VENHUIZEN – De sportclubs in Venhuizen zijn bezig met fusiegesprekken. De Valken, ASV’55 en SVH onderzoeken of een samengaan de sportbeoefening in het dorp een stap vooruit kan helpen. Dit staat in het Dagblad voor West-Friesland.

Lees verder