Man krijgt hartstilstand na schietpartij in Benningbroek (Update 31-12)

BENNINGBROEK – Op woensdagavond werd een 46-jarige man uit de gemeente Opmeer met vermoedelijke hartproblemen overgebracht naar het ziekenhuis na een schietincident op de Reigerweg.

Omstreeks 19.55 uur kreeg de politie melding dat er een mogelijk schietincident had voorgedaan, waarbij een man gewond was geraakt. Ter plaatse bleek een man op straat te liggen. Ambulancepersoneel constateerde dat hij geen verwondingen had, maar dat er mogelijk sprake was van hartproblemen. Na reanimatie werd de man overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Onderzoek aan de auto van het slachtoffer wees uit dat er mogelijk op het voertuig was geschoten. Op meerdere plaatsen was schade ontstaan.

De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Een technisch onderzoek aan de auto maakt hier deel van uit. Gezien de lichamelijke situatie van het slachtoffer, kon nog geen verklaring worden opgenomen.

De politie verzoekt eventuele getuigen van het incident om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.