Drie gewonden (45) (32) en (30) bij zwaar ongeval op de Westfrisiaweg (N307) in Zwaagdijk-Oost: Hulpdiensten massaal ingezet

ZWAAGDIJK-OOST- Maandagavond 27 februari rond 23.30 uur vond er een zeer ernstig ongeval plaats op de Westfrisiaweg (N307) in Zwaagdijk-Oost. Een 32-jarige bestuurder, met in zijn auto nog twee mannen (30) en (45) was hier van de weg geraakt en over de kop gegaan via een sloot en tot stilstand gekomen in een weiland langs de (N307).

Hulpdiensten massaal ingezet
Politie-eenheden, diverse brandweerauto’s van de korpsen Westwoud, Wognum, Hoorn en Zwaag, vier ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan de betrokkenen. De (N307) vanuit de richting de ((A7) richting Enkhuizen werd volledig afgesloten.

Naar het ziekenhuis overgebracht
De gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Één van de betrokkenen, een 45-jarige man, was uit de auto geslingerd en was er slecht aan toe. De andere gewonde is een 30-jarige man. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Fotografie: Wesley Boots