WINKEL – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht op NPO 1 zal tijdens de uitzending van dinsdagavond 2 mei 2017 aandacht besteden aan de woninginbraak die plaatsvond aan de Limmerschouw in Winkel. De ernstig mishandelde vrouw (68) ligt momenteel nog in coma in het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Afspraak
De bewoonster had op woensdagavond 26 april omstreeks 22.00 uur contact gehad met familie en een afspraak gemaakt voor een bezoek op donderdagochtend 27 april. Toen het slachtoffer niet op de afgesproken tijd kwam, werd poolshoogte genomen.

Hoofdletsel
De vrouw werd donderdag 27 april rond 12.20 uur in deze woning gevonden. Zij bleek ernstig hoofdletsel te hebben en de woning was totaal overhoop gehaald.

Braakschade
Aangezien er braakschade aan de woning was, houdt de politie ernstig rekening met een uit de hand gelopen inbraak, waarbij de inbreker door de bewoonster is betrapt. De politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen spreken.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in of rond het pand tussen woensdagavond 26 april 22.00 uur en donderdagoctend 27 april. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). De politie tast nog in het duister over de toedracht en zal daarom in het programma de stand van zaken in het onderzoek komen bespreken.

Hulpdiensten ingezet bij de woning ( Foto: Romy Meijerink )