Woninginbraken aan de Postweid en Koperwiek in Venhuizen: Huis overhoop en sieraden weg

VENHUIZEN – In de nacht van zondag 23 op maandag 24 april is ingebroken bij een woning aan de Postweid in Venhuizen. Ook is deze nacht ingebroken bij een woning aan de Koperwiek in Venhuizen. Op camerabeelden in de omgeving van de Postweid zijn rond 01.50 uur de twee inbrekers te zien. Ze hebben aan de voorzijde van de woning een raam opgebroken.

Woningen doorzocht
Hierna hebben ze de woning doorzocht en sieraden meegenomen. De daders zijn er hierna via de voordeur van de woning vandoor gegaan. De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de twee woninginbraken. Ook op de Koperwiek in Venhuizen zijn de dader(s) naar binnen gekomen door een raam te vernielen aan de voorkant van de woning.

Getuigenoproep
Daar naast was er het afgelopen weekend nog een poging inbraak aan de Wethouder Grootstraat in Venhuizen. Iets verdachts gezien in deze nacht of het afgelopen weekend? Een verdachte auto bijvoorbeeld in de omgeving van de Postweid, de Koperwiek of Wethouder Grootstraat in Venhuizen? Geef dit dan door aan de politie via het nr 0900-8844.

(Schade aan de voorkant van de woning)