Vermiste man (49) dood aangetroffen in water langs de (A7) bij Hoorn

HOORN – Sinds donderdagavond 5 augustus werd een 49-jarige man uit Hoorn vermist. De auto van de man werd al aangetroffen langs de Westfriese Parkweg in Hoorn. Zaterdagavond 7 augustus werd het lichaam van de man aangetroffen in het water langs de (A7) bij Hoorn door een drone van 112 fotograaf Ramon Vegelien.

Politiehelikopter
De politie zocht zaterdagmiddag met een helikopter lange tijd in de omgeving van de Westfriese Parkweg in Hoorn. Toen werd er niks aangetroffen. Toen zaterdagavond 112 fotograaf Ramon Vegelien met een drone in de omgeving keek zag hij bij toeval wel het lichaam van de vermiste man.

Onderzoek
Direct werd de politie gebeld die een uitgebreid onderzoek instelde. Volgens de politie is de man niet door een geweldsmisdrijf om het leven gekomen. Zijn identiteit is in de nacht van zaterdag op zondag vastgesteld.

Eerder onderzoek
Ramon Vegelien nam namens persbureau Glocalmedia zelf met zijn drone nog een kijkje in de omgeving van de Westfriese Parkweg en de snelweg A7. Dit omdat de politie eerder hier ook al onderzoek deed naar de verdwijning van Hoornaar.

Spoorloos
Deze was sinds donderdag spoorloos. De politie beschikte nog wel over een opname van een bewakingscamera van een tankstation in Muiden, waarop de 49-jarige inwoner van Hoorn was te zien. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte de aankomende tijd met dit verlies.

Politiehelikopter boven de Westfriese Parkweg in Hoorn zaterdagmiddag, Fotografie Jaap van der Pijll