Verkeersongevallen op de (N506) Wijdenes, (N242) Middenmeer en de Venneweg in Berkhout

WIJDENES – Dinsdag 18 april gebeurde er verschillende verkeersongevallen in de regio waarbij de hulpdiensten in actie moesten komen. Zo botste een auto met een auto met caravan op de kruising Provincialeweg (N506) met de Hemweg in Wijdenes. Op de (N242) bij Middenmeer raakte een automobilist van de weg bij een éénzijdig verkeersongeval. Op de Venneweg in Berkhout viel één gewonde bij een aanrijding.

Ongevallen Wijdenes en Middenmeer
Het ongeluk op de (N242) in Middenmeer gebeurde in de vroege ochtend van dinsdag 18 april. Even na 04.00 uur raakte de auto van de weg. De auto raakte zwaar beschadigd en de chauffeur raakte door het ongeval gewond. Op de kruising Hemweg met de Provincialeweg (N506) in Wijdenes gebeurde rond 11.00 uur een ongeluk. Een auto draaide vanaf de Hemweg de (N506) op.

Botsing
Deze verleende daarbij geen voorrang aan een auto met caravan die richting Venhuizen reed met een botsing tot gevolg. De schade was groot maar er vielen geen gewonden. Bij het ongeval op de Berkhoutweg viel één gewonde. Diverse voertuigen moesten afgesleept worden en de politie heeft de ongelukken in onderzoek.