Veel schade bij aanrijding tussen twee bestuursters (48) en (23) op kruising Zwaagmergouw en Blokmergouw in Hoorn: Betrokkenen met de schrik vrij gekomen 

HOORN – Woensdagavond 24 april even voor 18.00 uur vond er een verkeersongeval plaats op de kruising Zwaagmergouw en Blokmergouw in Hoorn. Een 48-jarige vrouw uit Amsterdam en een 23-jarige vrouw uit Hoorn waren hier met hun auto’s met elkaar in botsing gekomen.

Geen gewonden Diverse hulpdiensten kwamen na de melding ter plaatse op de kruising met verkeerslichten. Er was hier uiteindelijk enkel sprake van een ongeval met materiële schade. Gelukkig raakte niemand gewond. Mogelijk is hier sprake geweest van een voorrangsfout.

Voertuigen afgesleept Er was bij de bestuursters geen gebruik van alcohol en/of verdovende middelen geconstateerd. Diverse getuigen van het ongeval, en mensen die de betrokkenen opvingen na het ongeval, werden gehoord. Politieagenten regelden ter plaatse het verkeer op de kruising. Bergingsbedrijf Rood heeft de auto’s afgesleept. 

(Het ongeluk woensdagavond op de kruising in Hoorn)