Veel schade bij aanrijding tussen twee auto’s op kruising Driehuizen en de Veenakkers in Wervershoof: Bestuurders (21) en (25) ongedeerd

WERVERSHOOF – Donderdagochtend 13 juni rond 07.00 uur vond een verkeersongeval plaats op de kruising Driehuizen met de Veenakkers in Wervershoof. Een 21-jarige automobilist kwam gereden over de Veenakkers vanuit de richting van Bloomore en stak de kruising met de Driehuizen over. Deze bestuurder in de lichte grijze auto, zag echter een 25-jarige automobilist die uit de richting van Wervershoof kwam over het hoofd met een botsing tot gevolg.

Auto op vluchtheuvel De 21-jarige automobilist botste in de zijkant van de donker grijze auto die over de Driehuizen reed en bestuurd werd door een 25-jarige man, waardoor die tot stilstand kwam op de vluchtheuvel. De politie werd gealarmeerd en al snel ter plaatse. De betrokkenen bleven ongedeerd bij het verkeersongeval. De schade aan de voertuigen was echter fors. Bergingsbedrijf Rood heeft de beiden voertuigen afgesleept. De verzekering gaat zich over de kwestie buigen.

Fotografie Wesley Boots