Veel rookontwikkeling bij brand op bovenverdieping van woning aan de Goudreinetlaan in Blokker: Brand snel onder controle 

BLOKKER – Zondag 29 oktober aan het einde van de middag rond 17.30 uur werd er brand ontdekt in een woning aan de Goudreinetlaan in Blokker. Een buurman kwam net thuis toen die rook en vuur zag bij de buren op de bovenverdieping.

Hulpdiensten gealarmeerd Hierop is de brandweer samen met de politie gealarmeerd. Omdat het zou gaan om een fikse brand, is er meteen opgeschaald naar Middel brand en werden twee tankautospuiten opgeroepen samen met de hoogwerker. 

Brand op tweede etage De brand bevond zich op de tweede etage van de woning. Doordat alle ramen en deuren van de woning dicht waren, was op een gegeven moment de zuurstof op en breiden de brand zich niet verder uit.

Veel schade Door de brand is wel de bovenste etage verwoest en is alles zwart door de roet. De brand woede in een technische ruimte op de bovenste etage zo bevestigd de brandweer. De bewoners waren zelf niet thuis.

Fotografie: RVP Media