Twee mannen mishandeld in de omgeving van de Tuinstraat / Merel in Venhuizen: Getuigen gezocht 

VENHUIZEN – De afgelopen dagen vonden twee verschillende mishandelingen plaats in Venhuizen. Dit gebeurde op de Merel in Venhuizen en op de Tuinstraat in Venhuizen.

Mishandeling op de Merel Een 30-jarige man uit Venhuizen werd in de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei rond 03.15 uur ernstig mishandeld op de Merel in Venhuizen. Na een bezoek aan de kermis in het dorp, werd de man door meerdere personen mishandeld.

Mishandeling/ Vechtpartij Tuinstraat Venhuizen Een nacht eerder, de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 mei. Ontstond een vechtpartij op de Tuinstraat in Venhuizen. Een 42-jarige man uit Venhuizen werd hierbij mishandeld. Deze mishandeling, vechtpartij, werd ook gepleegd door meerdere personen en dat gebeurde rond middernacht op de Tuinstraat.

Getuigenoproep Heeft u meer informatie over de ernstige mishandelingen op de bovenstaande locaties? Of andere informatie wat ín het belang kan zijn van het politieonderzoek?. Neem dan contact op met de politie via, 0800-6070 , 0800-7000 of 0900-8844.