ANDIJK – Woensdagochtend 15 mei rond 10.30 uur zijn twee auto’s in botsing gekomen op de kruising Gedeputeerde Laanweg en de Kadijkweg in Andijk. De ravage na de botsing was enorm. Dinsdagmiddag 14 mei waren ook al twee auto’s vol op elkaar geknald op de Gedeputeerde Laanweg. Dit ongeluk dinsdagmiddag gebeurde op de kruising met de Gerrit de Vriesweg in Andijk.

Drie gewonden
Bij deze aanrijding dinsdagmiddag rond 12.30 uur, raakte een 42-jarige vrouw uit Andijk, een 25-jarige vrouw uit Andijk en een 13-jarige jongen uit Andijk gewond. Zij werden alle drie naar het ziekenhuis vervoerd zo meldt de politie. Ook hier was de ravage enorm en kwamen hulpdiensten massaal ter plaatse.

Over het hoofd gezien
Het ongeluk woensdagochtend ontstond doordat een auto vanaf de Kadijkweg de Gedeputeerde Laanweg wilde oversteken. De auto zag de andere auto over het hoofd met een flinke botsing tot gevolg. Hulpdiensten kwamen ter plaatse. De betrokkenen kwamen er met lichte verwondingen vanaf.

Veel schade
Bij zowel het ongeluk woensdag als dinsdag op de Gedeputeerde Laanweg raakte de auto’s zwaar beschadigd. Deze zijn allen door een berger afgesleept. De politie heeft de aanrijdingen in onderzoek. Opmerkelijk is dat er dit jaar al vijf aanrijdingen gebeurt zijn op de Gedeputeerde Laanweg.

Foto’s via onze partner Regio WF