Twee doden (40) en (34) en vijf gewonden bij zwaar ongeluk op de (N247) Middelie

MIDDELIE – Zaterdagmiddag 3 Juli heeft een zeer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de (N247) bij Middelie. Rond 16:15 uur kwamen twee personenauto’s frontaal in botsing.

Twee bestuurders overleden
Beide bestuurders, een 40-jarige man uit Hoorn en een 34–jarige vrouw uit Volendam, kwamen bij het ongeval om het leven. De twee personenauto’s kwamen door nog onbekende reden frontaal met elkaar in botsing op de (N247) en belandden naast de weg.

Bekneld
De bestuurders van beide voertuigen kwamen door de botsing bekneld te zitten in hun auto. De hulpdiensten gingen direct naar het ongeval en hebben hulp verleend, maar helaas zijn de slachtoffers ter plaatse aan hun verwondingen overleden.

Vijf gewonden
De passagiers van de ene auto, een vrouw en twee kinderen, en twee vrouwelijke passagiers van de andere auto zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan hun verwondingen.

Uitgebreid onderzoek
De Verkeersongevallen Analyse Dienst van de is een onderzoek gestart naar het ongeval. Voor het onderzoek zijn zij op zoek naar getuigen. Reed u tussen 16:10 en 16:20 uur op de N247 en heeft u het ongeval gezien?

Bel met de politie
Heeft u de betrokken voertuigen voor het ongeval zien rijden of heeft u een dashcam met mogelijke camerabeelden? Of heeft u andere informatie over het ongeval? Neem dan a.u.b. contact op met de politie via 0900-8844.

RV Fotografie