VENHUIZEN – Zaterdag 28 januari. Tussen 24 december 2016 en zaterdag 28 januari 2017 is er bij tientallen woningen ingebroken in West-Friesland zo meldt de politie. Op 24 december werden maar liefst drie woninginbraken gepleegd in Venhuizen.

Nieuwe Niedorp
In Nieuwe Niedorp is het ook om de haven klap raak. Afgelopen week nog werd ingebroken bij een woning aan de Westerweg in Nieuwe Niedorp. Dit gebeurde tussen donderdag 26 januari en vrijdag 27 januari. De politie hield hier zelfs een informatieavond vanwege de vele inbraken in het dorp Inbraak informatieavond in Nieuwe Niedorp

Vele inbraken
Verder werden vooral woninginbraken gepleegd in Medemblik, Wervershoof en Andijk. Ook rondom Heerhugowaard en Hoorn is het de afgelopen weken vaak raak. Bij alle inbraken doet de politie sporenonderzoek en ook word er in veel gevallen een buurtonderzoek ingesteld. Hieronder een overzicht van waar de meeste inbraken plaatsvinden.

Meldt verdachte situaties
Als mensen inbrekers aan het ‘werk’ zien. Dan moeten zij dit altijd via 112 melden zodat de politie hier direct in actie kan komen. Zie je een verdachte situatie?. Dan kun je dit melden via 0900-8844.