Poging tot woningoverval bij man (25) aan de Eenhoorn in Oosterblokker: Politie zoekt getuigen

OOSTERBLOKKER – Woensdagavond 19 april rond 18.45 uur kreeg de politie een melding van een poging tot woningoverval aan de Eenhoorn in Oosterblokker. Hierbij is een 25-jarige man bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij raakte niet gewond.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Toen de man rond 18.40 uur bij zijn woning aankwam aan de Eenhoorn zag hij op straat drie onbekende mannen staan. Toen hij naar binnen wilde gaan werd hij belaagd door twee van hen. Een van de mannen richtte vervolgens een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op het slachtoffer.

Gevlucht
De man verweerde zich en sloeg een van zijn belagers in het gezicht. Hierop zijn alle drie de mannen gevlucht in onbekende richting. De politie heeft onderzoek verricht, maar de verdachten zijn niet meer aangetroffen. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar is wel erg geschrokken.

Getuigenoproep/Signalementen
Van de verdachten zijn de volgende signalementen bekend:

Verdachte 1:
Donkere huidskleur
Droeg een zwarte jas en zwarte handschoenen
Verdachte 2:

Lichte huidskleur
Droeg een grijze broek
Van de derde verdachte is geen signalement bekend.

Meer info?
De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Was u rond 18.40 uur in de omgeving van de Eenhoorn in Oosterblokker? Of heeft u een camera in de buurt en beelden van de mogelijke verdachten? Meldt u zich dan via 0900-8844. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000.