MIDDENMEER – Dinsdagochtend 25 december in alle vroegte omstreeks 05.30 uur vond er een éénzijdige aanrijding plaats op de (A7) te hoogte van Middenmeer. Diverse hulpdiensten gingen na de melding met spoed ter plaatse op de (A7).

Op zijn kop
De bestuurder van een auto was de macht over het stuur verloren en uiteindelijk op zijn kop terecht gekomen. Deze kwam er met lichte verwondingen vanaf. Wel bleek na een blaastest ter plaatse dat de vermoedelijke bestuurder, een 23-jarige man uit Wormerveer onder invloed van alcohol bleek te zijn.

Naar het ziekenhuis vervoerd
De 23-jarige man werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt uit of hij ook echt de bestuurder was van de gecrashte auto. De auto raakte door het éénzijdige ongeval zwaar beschadigd en werd afgesleept door bergingsbedrijf Haulo.

Ongeval Nieuw Niedorp
Op het Hoefje in Nieuwe Niedorp ging het rond 10.30 uur deze ochtend mis. Hulpdiensten kwamen ter plaatse op het Hoefje. Maar het bleek hier te gaan om alleen materiële schade.

Ongeval Bovenkarspel
Ook in Bovenkarspel op de Bourgondiëweg ontstond rond 10.30 uur een verkeersongeval. Bij dit derde ongeval deze ochtend bleek niemand gewond te zijn geraakt. De politie heeft de drie verkeersongevallen in onderzoek.

Fotografie: Bassie