WERVERSHOOF – Woensdagmiddag 3 juni even na 16.30 uur is een 50-jarige man uit Andijk met zijn auto op zijn kop in het water gekomen na een aanrijding met een andere auto aan de Veenakkers in Wervershoof. De Andijker is door een omstander, die hier op zijn scooter kwam aanrijden, uit zijn auto gehaald en werd vervolgens behandeld door de ambulancedienst is inmiddels duidelijk geworden.

Slecht zicht
Een vrouw reed met haar auto vanaf een erf de weg op en kwam in botsing met de auto van de Andijker. De vrouw had slecht zicht door te hoge struiken/gras wat diverse buurtbewoners aan ons melden en dit ook aangegeven hebben bij de gemeente waaronder deze Veenakkers in Wervershoof valt. Ook een politiewoordvoerster meldt aan ons ons dat het ongeluk vermoedelijk is ontstaan door slecht zicht op deze polderweg.

Geen gewonden
Zowel de bestuurster van de auto als de man uit Andijk hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie heeft de aanrijding in onderzoek. Bergingsbedrijf Rood kwam ter plaatse om de voertuigen af te slepen.

(De auto op zijn kop langs de Veenakkers Wervershoof woensdagmiddag 3 juni)