Motorrijder (64) gewond geraakt na aanrijding met automobilist (19) op de (N506) in Wijdenes 

WIJDENES – Maandagavond 18 maart rond 18.00 uur vond een aanrijding plaats tussen een 19-jarige automobilist en een 64-jarige motorrijder op de (N506) in Wijdenes. De bestuurder van de auto reed vanaf de Hemweg de (N506) op.

Over het hoofd gezien Deze zag de motorrijder die over de (N506) uit de richting van Hoorn reed, over het hoofd. Een flinke aanrijding tussen de auto en motor volgenden. De motorrijder kwam hard ten val. Diverse omstanders verleende eerste hulp tot de politie en ambulancedienst er waren.

Bestuurder motor naar het ziekenhuis De 64-jarige bestuurder van de motor werd naar het ziekenhuis overgebracht. De 19-jarige bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De twee betrokkenen komen beiden uit de gemeente Drechterland zo meldt de politie.

Laagstaande zon De politie onderzoekt het ongeval, mogelijk heeft de laagstaande zon een belangrijke rol gespeeld bij het verkeersongeluk. Bergingsbedrijf Rood ontfermde zich over de flink beschadigde voertuigen op de kruising van de (N506) in Wijdenes.

Fotografie Wesley Boots