Meerdere gewonden bij diverse verkeersongelukken in de regio

ANDIJK – Hulpdiensten hebben op vrijdagochtend en middag 31 juli een groot aantal aanrijdingen in de regio afgehandeld. Zo ging het mis op de kruising Gedeputeerde Laanweg met de Kadijkweg in Andijk, op de Dissel in Medemblik, op de Provincialeweg (N506) in Hoorn, op de Dijkweg in Andijk en er onstond een aanrijding op de Dr. C.J.K. van Aalstweg in Hoorn.

Ongeval Andijk
Op de kruising Gedeputeerde Laanweg met de Kadijkweg in Andijk waren een motor en auto op elkaar gebotst. Door de aanrijding kwam de motor verderop in het gras tot stilstand. De bestuurder van de motor werd naar het ziekenhuis gebracht.

Ongeval Medemblik
Op de Dissel in Medemblik raakte vrijdagochtend een 75-jarige man uit Medemblik gewond. Hij was hier met zijn auto van de weg geraakt. De Medemblikker werd met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. In zowel Andijk als Medemblik werden door voertuigen door een berger afgesleept.

Blikschade
Bij de andere aanrijdingen in Hoorn, Andijk en Hoorn bleef het bij blikschade bij voornamelijk blikschade. De politie heeft de aanrijdingen in onderzoek.

(Ongeval op Gedeputeerde Laanweg Andijk)