Man (55) ernstig gewond bij steekpartij in Enkhuizen: Hulpdiensten massaal ingezet 

ENKHUIZEN – Zondagavond 12 november is een 55-jarige man uit Enkhuizen ernstig gewond geraakt na een steekincident in Enkhuizen. Direct na de melding werden de politie, twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd.

Mogelijk conflict Nabij een woning aan de Kastanjelaan in Enkhuizen waren diverse hulpdiensten, evenals het Verlaat in Enkhuizen. Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding dat iemand na een mogelijk conflict gestoken zou zijn.

Met spoed naar het ziekenhuis Toegesnelde agenten troffen in een woning het slachtoffer aan. De man is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis onder begeleiding van een trauma arts. Er is op dit moment nog niemand aangehouden.

Getuigenoproep De recherche doet onderzoek naar het steekincident en is op zoek naar getuigen. Heeft u zondagavond 12 november omstreeks 22.45 uur iets gezien in de omgeving van de Kastanjelaan of het Verlaat in Enkhuizen?

Meer informatie? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Meld dit dan bij de politie. Bel de opsporingstiplijn via 0800-6070 (gratis). U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. 

Fotografie: Rooducties