Man (53) beroofd aan Keizerskroonweg in Bovenkarspel: Verdachte (24) aangehouden

BOVENKARSPEL – Een 53-jarige man uit Bovenkarspel parkeerde zijn auto op donderdagavond 5 januari rond 18.20 uur aan de Keizerskroonweg toen hij door twee mannen uit zijn auto werd getrokken. De 53-jarige man werd vervolgens bedreigd, geslagen en beroofd van zijn eigendommen.

Verdachte (24) aangehouden
De politie hield diezelfde avond in de omgeving een 24-jarige verdachte aan. De twee verdachten renden vanaf de keizerskroonweg weg in de richting van de Murillostraat.

Slachtoffer lichtgewond
De beroving werd gemeld en de recherche startte direct een onderzoek. In dit onderzoek werd een 24-jarige man uit Bovenkarspel aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet. Het slachtoffer raakte lichtgewond, maar directe medische behandeling was niet nodig.

Getuigenoproep
Graag komt de recherche in contact met getuigen. Beide verdachten zijn ongeveer 1,80 meter lang en droegen zwarte kleding. Heeft u iets gezien van de beroving, van de vlucht van de verdachten of heeft u in de omgeving van de Keizerskroonweg iets gezien dat te maken kan hebben met dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via tel. 0800-7000. Relevante beelden kunnen gedeeld worden via onderstaand tipformulier.