Man (28) uit Wijdenes zwaargewond bij steekincident aan de Kleine Wijzend in Berkhout

BERKHOUT – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een steekincident dat vrijdagavond 25 februari plaatsvond waarbij een 28-jarige man uit Wijdenes zwaargewond raakte.

Meerdere verwondingen
Rond 23:45 uur liep de man een tankstation aan de Kleine Wijzend binnen. Hij bleek meerdere verwondingen te hebben die vermoedelijk waren veroorzaakt door een scherp voorwerp. Door omstanders werd meteen 112 gebeld.

Naar het ziekenhuis overgebracht
Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om hulp te verlenen aan de man. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar hij behandeld wordt aan zijn letsel.

Onderzoek ingesteld
De politie startte direct een onderzoek. Er werden getuigen gesproken en in de omgeving werd gezocht naar eventuele betrokkenen. Deze werden niet meer aangetroffen. In de buurt werden wel een aantal persoonlijke spullen gevonden.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u vrijdagavond tussen 23:00 en 23:45 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Kleine Wijzend. Geef dit dan door via 0900-8844.

(Fotografie: Rooducties)