Maandag 10 augustus open avond brandweer Hem/Venhuizen

HEM – De brandweer van Hem/Venhuizen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en houden op maandagavond 10 augustus open avond aan de Koggeweg 47 te Hem aanvang 19.00 uur. Door pensioneringen en verhuizingen krimpt het korps iets verteld postcommandant Peter Jong.

Zo’n 55 meldingen
De brandweer van Hem/Venhuizen heeft gemiddeld zo’n 55 meldingen per jaar. Bevelvoerder Gerry Besseling: Als ik de brandweer moet beschrijven zegt hij: Gezelligheid, maar als het alarm gaat, gaat bij het team de knop ook snel om.

Helpen
De wil om mens en dier te helpen in noodsituaties is de belangrijkste drijfveer om bij de brandweer te gaan. Het gaat hierbij om dieren in nood, branden, auto-ongelukken, eigenlijk van alles wat. Daarnaast heeft het team ook jaarlijks een aantal uitjes. Met of zonder partners, het is altijd weer een gezellige boel.

Kom naar de open avond
Als je graag iets wilt betekenen voor anderen, deel wilt uitmaken van een leuke club en niet te ver van de kazerne woont, dan ben je- man of vrouw van harte welkom bij de kazerne aan de Koggeweg 47 te Hem maandagavond 10 augustus.

(De brandweerauto van de ploeg Hem/Venhuizen)