Jongen (15) zwaar mishandeld op de Noordervoert in Hoogkarspel

HOOGKARSPEL – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een zware mishandeling op de Noordervoert in Hoogkarspel in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september.

Ambulancepost
Een 15-jarige jongen is hier zwaar mishandeld en gestoken met vermoedelijk een mes zo meldt de politie. Rond 00.45 uur meldde een 15-jarige gewonde jongen zich bij de ambulancepost aan de Sluisweg in Hoogkarspel.

Noordervoert
De jongen fietste rond 00.40 uur met een vriend achterop over de Noordervoert. Hier werd hij door twee jongemannen aangevallen en gestoken met vermoedelijk een mes. Hierna gingen beide verdachten ervandoor, een van hen op de fiets van het 15-jarige slachtoffer.

Naar het ziekenhuis vervoerd
De 15-jarige jongen werd naar het ziekenhuis gebracht per ambulance voor behandeling van zijn verwondingen en de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit geweldincident en is op zoek naar de daders.

Informatie over dit geweldsincident?
De politie heeft al enkele getuigen gesproken, maar is nog op zoek naar andere mensen die informatie hebben die kan helpen bij het recherche-onderzoek.

Recherche
Deze getuigen worden vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de recherche in Alkmaar. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000