Groot onderzoek in en bij bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in Medemblik na aantreffen drugslab. Man (57) uit Purmerend aangehouden door de politie

MEDEMBLIK – Dinsdagmiddag 17 oktober zijn de politie, brandweer en de gemeente een pand binnen gegaan aan de Nijverheidsweg in Medemblik. In de loods werden een grote hoeveelheid chemicaliën aangetroffen en is een drugslab aangetroffen zo meldt de politie.

Diverse spullen aangetroffen En daarnaast troffen ze ook jerrycans aan en een ingerichte grootschalige cocaïnewasserij en drogerij. Ook heeft de politie ter plaatse een 57-jarige man uit Purmerend aangehouden die zich in de loods bevond. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Ontmantelen De recherche doet verder onderzoek naar het lab. De 57-jarige verdachte zit vast en wordt verhoord. Op een later moment zal het lab ontmanteld worden door het team Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO). Heeft u informatie of tips die ons kunnen helpen bij dit onderzoek? Of heeft u in de omgeving van de Nijverheidsweg in Medemblik iets gezien dat u is opgevallen? Bel dan 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Fotografie: Rooducties