Gewonde (20) bij aanrijding tussen twee auto’s op De Hout (N506) in Hem: Weg enige tijd afgesloten 

HEM – Dinsdagavond 4 juni omstreeks 20.00 uur zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op De Hout (N506) in Hem. De auto’s reden beiden vanuit de richting van Enkhuizen in de richting van Hoorn achter elkaar aan.

Afremmen De voorste bestuurder van de auto, een 33-jarige man uit Enkhuizen, remde af voor een overstekende eend met diverse pulletjes. De achterste bestuurder, een 20-jarige man uit Hoorn, kon niet optijd remmen en botsten vervolgens achterop. Diverse omstanders verleende eerste hulp.

Bestuurder (20) gewond geraakt Politie en ambulance waren vervolgens snel ter plaatse bij het verkeersongeval. De 20-jarige bestuurder van de achterste auto raakten gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd. De 33-jarige bestuurder van de voorste personenauto bleef wonderwel ongedeerd.

Weg enige tijd afgesloten De eend en pulletjes zijn met de schrik vrij gekomen. De politie sloot de (N506) in beiden richtingen compleet af voor al het verkeer. Bergingsbedrijf Rood heeft de beschadigde voertuigen afgesleept.

Fotografie Wesley Boots