Gestolen trekker teruggevonden aan De Buurt in Venhuizen

VENHUIZEN – In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 september is een trekker gestolen vanaf een weiland aan de Burgemeester J Zijpweg in Venhuizen. Rond 01.00 uur werd de trekker met draaiende motor aangetroffen op De Buurt in Venhuizen.

Zoekactie
Surveillerende agenten waren al vlakbij in de buurt. Meerdere personen hadden in de trekker gezeten volgens buurtbewoners. Deze werden na een zoekactie van de politie helaas niet meer aangetroffen.

Al eerder verdachte situatie aan de Burgemeester J Zijpweg
Vorig weekend, de nacht van zondag op maandag, was de politie al met meerdere eenheden naar de Burgemeester J Zijpweg in Venhuizen gegaan na een melding van een buurtbewoonster die een verdachte situatie zag.

Twee personen
Een donkere personenauto met daarin twee personen reed op en neer met gedoofde lichten door de straat. Dit viel op waarna 112 werd gebeld. Helaas werd ook toen niemand aangetroffen door de politie.

Getuigenoproep
Mensen die de afgelopen nacht tussen 00.00 uur en 01.00 uur iets verdachts gezien hebben in de omgeving van de Burgemeester J Zijpweg of De Buurt in Venhuizen?. Kunnen dit melden bij de politie via 0900-8844.

(De gestolen trekker die de dieven achter lieten op De Buurt in Venhuizen)