Flinke aanrijding tussen drie automobilisten (47) (25) en (21) op de Dijkgraaf Grootweg in Andijk: Diverse hulpdiensten ingezet 

ANDIJK – Woensdagmiddag 14 februari omstreeks 16.30 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Dijkgraaf Grootweg in Andijk. Het ging om een kopstaart-botsing tussen drie auto’s. Politie-Eenheden, Brandweer Andijk en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Cornelis Kuinweg.

Dijkgraaf Grootweg enige tijd afgesloten Het ongeval ontstond toen een auto afremde om af te slaan en de andere twee achterop botsten. De politie sloot de weg tussen de Vleetweg en Gedeputeerde Laanweg af voor het verkeer. Diverse betrokkenen zijn behandeld door de ambulancedienst.

Alle drie bestuursters ongedeerd De bestuursters waren een 47-jarige vrouw afkomstig uit Bovenkarspel, een 21-jarige vrouw afkomstig uit Andijk en een 25-jarige vrouw eveneens afkomstig uit Andijk zo meldt de politie. Bergingsbedrijf Rood ontfermde zich over de flink beschadigde personenauto’s.

Fotografie Wesley Boots