Drugslab aangetroffen bij bedrijfspand aan het Oosteinde Berkhout

BERKHOUT – Dinsdagmiddag 23 juni is de politie een pand binnen gevallen aan het Oosteinde in Berkhout. Een groot aantal politie-eenheden, arrestatieteam en een politiehelikopter werden ingezet bij de inval bij het bedrijfspand aan het Oosteinde.

Drugslab
Er werd een drugslab aangetroffen. De recherche doet onderzoek naar het lab, onder meer om vast te stellen welke drugs er werden gemaakt. De politie was dan ook dinsdagavond nog druk bezig met het onderzoek.

Lopend onderzoek
De inval werd gedaan in het kader van lopend onderzoek. Betrokken agenten werden dus vanuit de lucht geassisteerd door een politiehelikopter. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Ontmantelen
Vermoedelijk gaat het om ‘methamfetamine’. Politiespecialisten van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) zijn ter plaatse geweest om de labs veilig te ontmantelen en zorgden voor de afvoer van alle in beslag genomen spullen.

Geen aanhoudingen
Er zijn nog geen aanhoudingen verricht zo meldt de politie. Mensen met informatie kunnen dit doorgeven via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

(Agenten aan het Oosteinde in Berkhout)