Dodelijk verkeersongeval met fietser (68) op de Westerblokker in Blokker: Aanrijding tussen busje en fietser 

BLOKKER – Woensdagmiddag 9 augustus vond een zeer ernstig verkeersongeval plaats op de Westerblokker in Blokker. Een 68-jarige fietser uit Hoorn en een busje, bestuurd door een 35-jarige man uit de gemeente Drechterland, waren hier met elkaar in botsing gekomen. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Ter plaatse overleden Ondanks de massale inzet van de hulpverleners, overleed de 68-jarige fietser ter plekke zo meldt de politie. De 35-jarige bestuurder van het busje, die na het ongeval op zijn kant terecht kwam, werd door de ambulancedienst behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.

Weg uren afgesloten De weg werd uren afgesloten vanwege het uitgebreide politieonderzoek door de Verkeersongevallen Analyse Dienst van de politie. Meerdere omstanders waren getuige van het ongeval. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als getuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 

Fotografie: Rooducties