BOVENKARSPEL – In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 maart zijn er diverse vernielingen gepleegd op de Hoofdstraat in Bovenkarspel. De politie kwam met diverse eenheden ter plaatse en diverse namen zijn bekend van de vernielers. Deze kunnen zich maar beter snel melden bij de politie via het nr 0900-8844. Anders bestaat de kans dat zij thuis opgehaald zullen worden.

Erg onrustig
Het was vooral erg onrustig op de Hoofdstraat nabij de hoek Outger Jacobstraat. Diversen fietsen werden vernield door de jongeren en banden van de fietsen lieten zij leeg lopen. Maar dat was zeker nog niet voldoende want een zestal fietsen werden over de heg gegooid bij iemand de tuin in.

Getuigen gezocht
Toen de kermisgangers weer hun fietsen kwamen ophalen was het een lange tijd onrustig omdat zij wilde weten wie dit geflikt hadden. De politie kon de gemoederen al snel bedaren. Er zijn namen genoemd van de personen die verantwoordelijk zijn voor de vernielingen en de politie heeft de zaak in onderzoek. Mensen die ook slachtoffer zijn geworden van de vernielingen of weten wie er allemaal verantwoordelijk zijn. Kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.