Brommerrijder (65) zwaargewond na aanrijding met automobilist (63) op de Westerboekelweg in Hoogwoud: Hulpdiensten massaal ingezet 

HOOGWOUD – Zaterdagavond 16 september even na 18.00 uur is een 65-jarige brommerrijder zwaargewond na een aanrijding met een 63-jarige automobilist op de Westerboekelweg in Hoogwoud. 

Slecht zicht De automobilist, een 63-jarige man uit Opmeer, wilde met zijn auto de weg op draaien. Mogelijk was er sprake van slecht zicht door een geparkeerde vrachtwagen waarbij beide voertuigen elkaar niet (goed) konden zien. 

Onder brommer terecht De 65-jarige man uit de gemeente Opmeer met de brommer, reed tegen de zijkant van de auto en kwam onder de brommer terecht. Politie-eenheden, ambulances, traumahelikopter en de brandweer kwam massaal ter plaatse.

Naar het ziekenhuis in Amsterdam De 65-jarige man is met zeer zwaar letsel naar het ziekenhuis in Amsterdam overgebracht onder begeleiding van een trauma arts. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Uitgebreid politieonderzoek En deze 63-jarige man werd door de politie meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek. De Verkeersongevallen Analyse Dienst van de politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van het ongeval. 

Fotografie Rooducties