HOOGKARSPEL – De politie is op zoek naar mensen die mogelijk zaterdagavond 16 september iets verdachts gezien hebben, dat te maken kan hebben met een felle brand in de parkeergarage op het Raadhuisplein in Hoogkarspel. Twee kunstof winkelwagentjes bleken in brand te staan.

Meerdere brandweerkorpsen
De brandweerkorpsen van Stede-Broec, Enkhuizen en Niedorp werden ingezet bij de brand. Zaterdagavond rond 20.30 uur werd de meldkamer gebeld over een brand in de parkeergarage aan het Raadhuisplein. De brandweer had het vuur snel onder controle en niemand raakte gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand en vermoed brandstichting.

Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar mensen die zaterdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur in de omgeving van de parkeergarage mogelijk iets gezien hebben, dat met deze brand te maken kan hebben. Heeft u iets gezien of andere informatie die te maken kan hebben met deze brand? Belt u dan s.v.p. met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.