Botsing tussen meerdere voertuigen op de A.C. De Graafweg (N241) ter hoogte van Opmeer en de Westfrisiaweg (N307) in Venhuizen 

OPMEER – Maandagmiddag 13 mei even na 14.30 uur vond er een kopstaart-botsing plaats tussen twee voertuigen op de A.C De Graafweg (N241) ter hoogte van Opmeer net voor de verkeerslichten. Mogelijk werd de bestuurder, een 42-jarige man uit Haarlemmermeer, die in het achterste voertuig zat, verblind door de zon. Hierdoor is hij gebotst op het voertuig wat voor hem stond. De bestuurster van het voorste voertuig betreft een 61-jarige vrouw uit Hoorn. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd en al snel ter plaatse.

Maandagochtend 13 mei rond het middaguur ging het ook mis op de Westfrisiaweg (N307) tussen de Voetakkers en de Meilag in Venhuizen. Hier botsten ook twee voertuigen met elkaar nadat een automobilist plotseling keerden op de weg. Op de A.C. De Graafweg N241) bij Opmeer, kwamen de betrokkenen er met lichte verwondingen vanaf. Dit zelfde was ook op de (N307) in Venhuizen. Hier ontstond een aanrijding nadat een automobilist plots keerden op de rijbaan. Bij dit ongeval moest een auto afgesleept worden. De auto die het ongeluk veroorzaakte, is er vandoor. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de witte cabriolet vanwege de verkeersovertreding.

(Het ongeluk in Opmeer maandagmiddag 13 mei, Fotografie Rooducties)