Bestuurder gevlucht na ongeval N302

HOOGKARSPEL – In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.00 uur is een auto zwaar beschadigd aangetroffen in de sloot langs de Drechterlandseweg ter hoogte van Hoogkarspel. De auto kwam uit de richting Hoogkarspel en reed in de richting van Zwaagdijk-Oost toen deze in de berm kwam en in de sloot belande.

De brandweer, ambulancedienst en politie hebben de sloot rondom het voertuig afgezocht maar hierbij werd niemand aangetroffen. De bestuurder was na het ongeval nergens te bekennen, deze is vermoedelijk in de richting van De Gouw gevlucht. De politie heeft met diverse eenheden naar de bestuurder gezocht op De Gouw. Of hij hierbij ook is aangehouden is nog onbekend. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept.

Gestolen
Donderdagochtend rond 1.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Astronautenweg in Hoorn. De inbrekers zijn door de achterdeur naar binnen gekomen en hebben diverse waardevolle goederen weggenomen. Ook hadden zij een auto gestolen die een uur later dus terug is gevonden in een sloot langs de Drechterlandseweg ter hoogte van Hoogkarspel.

Foto’s : Wesley Boots

LAATSTE NIEUWS IN JE MAILBOX

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG AUTOMATISCH EEN MAILTJE BIJ NIEUWS

We sturen je geen spam!
1 mail per dag met de berichten van de laatste 24 uur.
Lees ons privacybeleid voor meer informatie.